Darreres millores de l’AMPA i properes actuacions

Amb l’inici del curs escolar l’AMPA ha dut a terme vàries millores a l’escola.

D’una banda s’ha realitzat el manteniment dels jocs de fusta del pati d’infantil i de la paret musical i el rocòdrom. De l’altra, com a novetat s’ha pintat el terra del pati d’infantil de ciment per simular un camp de futbol i s’ha dibuixat una porteria amb un porter perquè els nens i nenes puguin celebrar partits.

Una altra novetat ha estat la posada en funcionament del pàrquing de patinets que ha estat tot un èxit! Els alumnes poden aparcar el patinet al matí i deixar-ho durant tot l’horari escolar per recollir-lo a la sortida.

Juntament amb direcció s’ha col·laborat en la confecció de les samarretes commemoratives de l’escola que es donaran cada any als alumnes al començar el curs.

L’AMPA també ha entrat a formar part de la xarxa de camins escolars segurs juntament amb les escoles Montserrat Solà i Joan Coromines.

Pel que fa a les actuacions previstes està la imminent posada en marxa del nou sistema de pagament (TPV), una plataforma nova més fàcil i intuïtiva que permetrà una millor gestió interna. Renovació que s’ha dut a terme conjuntament amb la direcció de l’escola i Macedònia.

L’11 de novembre a les 10.30 tindrà lloc la festa de benvinguda que organitzarà la comissió de festes i es posarà en marxa la renovació del gegant de l’Anxaneta en Xanet/Xaneta. Es confeccionarà nova equipació esportiva (xandalls) i es renovarà la pintura dels jocs tradicionals del porxo.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*