Preparem el Carnestoltes!

drac​Aquest any, per tercera vegada, el nostre Gegant torna a participar a la rua de Carnestoltes de Mataró, el proper 10 de febrer.

Acompanyarem a en Pallofa en la seva especial rua per la nostra ciutat i tornarem a entrar en el concurs de disfresses per gegants i comparses tal i com vàrem fer l’any passat, en el que vàrem aconseguir el primer premi.

La temàtica d’aquest any és el món xinès, concretament, l’any nou xinès (amb els seus dracs voladors, llums, colors, …).

Com a AMPA i escola pública que som, ens hem d’autofinançar totes les activitats. En aquest sentit, la junta de l’AMPA, posa a disposició de la comissió de carnestoltes, els 500 € de premi de l’any anterior i uns 50 € més per acabar d’arrodonir un pressupost per poder garantir una disfressa bonica que ens representi tal i com ens mereixem.

Tot i això, les disfresses tenen un cost alt, malgrat que la producció de gairebé tot és pròpia per estalviar costos, és necessària una aportació de cadascun dels participants per tal de garantir que podrem assumir el cost total. En aquest sentit, el cost per poder-hi participar, serà de 15 € per als adults i 10 € per als infants.

Realment es tracta d’una experiència meravellosa i tant la producció de les disfresses pròpies i del gegant, així com la rua en si mateixa, fa que tothom que hi participa, quedi atrapat i vulgui repetir any rere any.

Aquelles famílies que estigueu interessades a participar, us podeu posar en contacte amb l’AMPA de l’escola a través del correu (secretaria@ampanxaneta.cat) o bé al telèfon 685043419 i preguntar per Raquel Jerez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*